onsdag 12. desember 2007

Velkommen

Dette er den einaste plassen som er blitt pynta til jul, så viss eg vil ha julestemning så må eg ut i kulden...

Det vesle juletreet fekk eg "hogga" ned hos ein kjekke nabo. Samstundes så hogg eg ned eit anna tre hos ein anna kjekke nabo (det skal dykk få sjå bilete av i morgon). Reinaste tjuvhogsten -Unnskyld!


Ha ein fin dag!

21 kommentarer:

Camilla at home sa...

Det var veldig veldig fint med svart dør, og kjempekoselig pyntet :)

Flower Power sa...

Så nydelig du har pyntet utenfor døra di:) Det var en vakker velkomst....og døra ble kjempefin i sort! Kan tenke meg tørkingen ble langtekkelig ja, like greit å vente med resten til våren som du sier. Er litt hyggeligere å stå ute å male da:)
Det spannet med små hjerter i som du har juletreet oppi var kjempefint!
Kos deg med pynten, men ikke stå lenge ute å frys;)

Tussaluso sa...

Kjempefint pynta Bodil. Skal sjå om eg ikkje finn meg eit jula-tre eg og. Gler meg til å sjå treet ditt pynta.

Jorunn sa...

Man får hvertfall julestemning når man kommer til deg! Døra ble skikkelig stilig i svart. Og så har du jo pyntet så utrolig fint også!! Masse ideer å hente hos deg ja!!

Moderncountry sa...

WOW!! SÅ vakkert Bo!

Åh, dette var bare så lekkert. Nyyydelige kontraster og skjønne detaljer!
Her kan jeg dessverre ikke sette noenting utenfor vår dør. Alt blir stjelt her i Nederland. Alt som står løst. Så folk fester hagebenker med kjetting for å unngå at de forsvinner over natten. Kos med selvlaget Julekort :)

Gode klemmer!

Karoline sa...

nydelige bilder og detaljer fra ditt hjem!!!! du er helt utrilig god med apparatet!

Pia..... sa...

Oj och hej..så fint det var hos dej..verkligen läckert..och stämningsfullt ..ha det så gott..PIA

Huset i Hagen sa...

For et vakkert og idyllisk ingangsparti! Her har du fått fram en koselig julestemning. :o) Kjempefint pyntet!! :o)

daria sa...

nå ble jeg i jule stemmning,kjempefine bilder skulle ønske at jeg hadde det så fint ut.

ha en fin uke

askøy tøtto sa...

Heisann Bodil...
Guri malla så fint du har pynta utfor døra di; dei som ikkje har kommen i julestemning enda må jo bare få den når dei ser dette =)
Skulle ønske eg hadde eit så fint inngangsparti...
kos deg masse nå i advent, og så snakkes me kanskje i julehelga :)

Terri sa...

Beautiful!

Gunhild, NO sa...

Helt nydelig!!!! Du tar ikke bare gode bilder, du er superflink med styling også. Kommer garantert tilbake igjen og kikker. :)

Anne-Berit sa...

Du verden så fint du har laga det ved inngangsdøra di,riktig innbydende for de som kommer på besøk.Masse fine detaljer som virkelig gjør seg.Ha det kos:)

Marie sa...

Her kjenner ein seg velkommen! Koseleg pynta! Eg har ikkje sett fram sjølve julepynten eg heller. Synest det er tidleg. Har sett fram adventstake og litt juleblommar.

Ha ein fin torsdag :)

Kathrin sa...

SÅ utrolig fint! Oi, oi, oi!!!! Jeg nyter bildene! Du skal se at du får pynta resten også. ta en varm kopp te, sett deg ned og puuuuust. Så kommer energien sigende også. Tro meg... =) klem

elin1976 sa...

Ja...hva skal en sei. Skulle nesten trodd at du hadde vørt hos meg å henta noen saker og ting før du tok bildet. Knaggen. de to hengende lyslyktene og sia engelen....ja det har jeg jammen jeg også.
Bildene er flotte og jeg elsker stemningen på dem. Både den på dagen og på kvelden. Så flott kontrast men ikke kalde. Hvis du skjønner hva jeg mener. Ha en "BO" DAG:o)

Iris H. sa...

Yes, beautiful!!

Iris

Karna sa...

Så utrolig fint det var, kjempe koselig! Nydelig lykt du hadde juletreet ditt oppi, har sett på dem hos First Floor, nydelige!
Super fin krans på din nymalte dør også, nå fikk jeg lyst til å pynte litt til hjemme, er ikke så mye som er kommet frem her heller.
Tror ikke det er så farlig med litt tjuvhogst, er så mye gran ute, at det er bare bra at vi tynner ut litt, jeg skal ut i helgen for å finne mitt juletre, så får vi se hvor lenge jeg holder meg før pynten er kommet på plass...

Anonym sa...

Vilken fin veranda ni har, du är så duktig på att fota och göra vackert. Gillar din blogg skarpt!
kram/ruffa
ps. vill du ta del av min enkla inredningsblogg är det bara att maila mig. Hade tidigare moosaik-bloggen.

My little footprints sa...

Hei!
Ja her hadde jeg følt meg velkommen :) Det er så koselig å ordne med inngangspartiet. Det er vel nesten det eneste jeg har ordnet med også. jeg er så heldig å bo mitt i skogen, så noe "tjuvhogst" blir det ikke på meg :) Kan bare gå rett ut i "hagen" og hente.. hihi..
Kose deg masse i adventstida!
klem fra Beth

Emmeline sa...

For en nydelig pyntet dør. Jeg vil sitte der på trappen din og nyte synet..Det gjør ingenting om det er kaldt, for det var så STILIG!!!
I love it:)