fredag 19. oktober 2007

"Super Princess"
Desse fantastiske illustrasjonane kjøpte eg hos Belle & Boo http://www.belleandboo.blogspot.com/. Dei tilhøyrer Super Princess serien, som er inspirert av og tilegna Ava. Belle & Boo har etterspurt bilete av hennar illustrasjonar i sine nye heimar. Så her er våre, på frøken dings sitt rom!

Skjønne Ava kan de lesa om på mammen hennar sin blogg, http://sheyerosemeyer.blogspot.com/. Dette er den vakraste og flottaste bloggen eg veit om, men også den mest triste. Ava omkom nemleg i ei tragisk ulykke i februar. Bloggen til Sheye Rosemeyer er derfor så uendeleg trist, men utrulig vakker.

Eg vil berre seia TAKK for at du har delt livet ditt på godt og vondt. Det har gjort eit stort inntrykk i mitt indre!


Eng: Showing the fantastic and special illustrations from Belle & Boo, placed in our darling daughters bedroom.

Mandy: Sorry for late feedback, but finally I managed to get the illustrations framed. I love them! Our daughter love them, with all the small details and lovely colours. Thank you for sharing your talent with us!

Sheye: Thank you for sharing your beautiful photos. Your story has deeply touched me. Ava is in my thoughts and prayers.

23 kommentarer:

den gode feen sa...

Nydelege illustrasjonar, og nydelege bilete av både rommet og frøken dings! Klem

Sheye sa...

Dear Bo
Thankyou so much for sharing your illustrations with me..I think they look absolutely delightful - you have beautiful taste. Your stunning daughter reminds me so much of Ava, my little Ivy got up on my lap while I was looking at your pictures and kept pointing to her.
How lucky you are :)

silje sa...

Så nydelig jenterom,og ei nydelig lita jente også! God helg! Klem fra silje

chocolatehead sa...

Fine bilder du har tatt!

Historien om Ava har virkelig rørt meg, endte opp med å kjøpe en av illustrasjonene, selv om jeg ikke har en liten prinsesse å gi den til. Så nå ligger den her og bare venter på en ramme.

Karna sa...

Nydelige illustasjoner til et nydelig rom!! Fantastisk fine bilder av både rom og frøken dings også!!!

God helg!

Marie sa...

Eg har nettopp lese historien til Ava sin mamma. Eg tørkar tårer, dette var gripande og vakkert. Eg kjenner meg skamfull når eg tenker på kor lett eg klagar over bagateller. Eg har ofte så lett å oversjå rikdommane i livet mitt. Takk for påminning.

Nydelege bilete du viser forresten!

Ha ein god lørdag :o)

Anonym sa...

Dear Bo
I am a frequent visitor of Sheye's blog (Ava's mum)and like you, I also bought the beautiful prints from the Super Princess series. They look stunning in your little girl's room.

I adore the way in which you have decorated your little girl's room. Where do you buy all of your bits and pieces? I was hoping that you would be so kind as to email at eliseiba@bigpond.net.au to let me know. Thank you ever so much. Elise

ENGEL sa...

nydelig rom!jeg var inne på bloggen og leste og det rørte virkelig et morshjerte.....

Anonym sa...

Jeg var inne her i natt, og måtte jo klikke meg videre til nevnet blogger...
Det ble en lang natt med tårer, følelser, og tanker...
Gripende, og en vekker vi trenger innimellom! det ble litt stusselig å gå tilbake til "interiørbloggen" min etterpå...
Nydelig bilder, og fantastisk flink fotograf (Sheye), og takker for at du inviterte oss inn i den verden:)

Som vanlig fantastiske eventyrlige bilder av frk. dings, og rommet hennes...Like fasinert hver gang du har brukt kameraet!
Ha en fin kveld med mann og barn:))

lena sa...

Hei, hei.. Har vore innom her to gonger idag og sett på goa jento i da kosliga rommet sitt...med kjempefine bilder på veggen. Illustrasjonane var jo bare heilt nydelige! ..og bloggen om Ava og familien var så utrulig vakker og fin..men og så trist.. Klem:)

Inmycarport sa...

Vilka underbara bilder du visar..jag vet att jag skrivit detta tidigare men du är fantastiskt duktig på att fotografera och dina barn är sååå söta.
Önskar dig en skön helg!
Kram Maria

Kristi sa...

hei Bodil!!
Illustrasjonene er nydelige, og det er din lille fröken dings også!! For en tragisk historie om Ava, eg må innrömme at det ble noen tårer. Har ei lita prinsesse på snart 2 år inne i senga si, så heldige vi er.
Ha ei riktig fin helg.
Klem fra Island

lenemink sa...

hei.. kjempefin blogg du har. har nettopp lest heile bloggen fra slutt til begynnelse...

du e en kløpper t å ta bilda!

takk for titten

Hulda sa...

Så lekkert prinsesserom! Herlig seng ho har, og nydelige bilder du har kjøpt til henne.

Anonym sa...

Og takk til deg Bodil som delte det vidare med oss.

Blei mykje tårer på meg også.

Nydelege illustrasjonar, nydeleg rom og sjølvsagt nydeleg jente.

Bentemmmmmmmm

Lynetmor sa...

Hei, fine bilder på veggen og fine bilder av jenta di og rommet hennes :-)
Rommet virker kjempe koselig.

Emmeline sa...

Må si meg enig med den gode feen. Illustrasjonene var helt nydelige og den lille frøkenen er like nydelig, en skikkelig sukkertopp. Så lekkert rom hun har--virkelig en prinsessedrøm!!

Jeg hadde ikke hørt denne historien om Ava, men endte på Sheye sin blogg og leste og leste til øyet ble stort og vått.
Trist og gripende, og nesten helt utrolig at hun kan orke å fortsette å blogge videre! Men det speiler vel livet; hun må videre selv om det virker helt umulig!
Hun har vidunderlige bilder av ungene sine, men det har jo du også...Helt lekre bilder som alltid! God søndagskveld til dere!!

moderncountry sa...

:)) Takk snille deg!
Joda, jeg nyter en masse, det gjør jeg. Men gud så trist det er når man står der og vinker farvel. Sitter og tuter i bilen, men vet jo at det går over. Som du sa, det blir jo så tomt og man føler seg litt alene. Koser med katten og tenker på all latteren :) Skal nyte jeg, ja jeg gjør jo det og. Vet jeg er heldig, og har en venn jeg kan dele det med :)
Var innom siden du nevnte,leste og gråt litt mer. For en historie, for et inntrykk. Våre små skatter betyr jo så uendelig mye for oss. Kos deg med din skjønne prinsesse Bo, klemmer

belleandboo sa...

my goodness they look absolutely beautiful, what a pretty room & beautiful daughter you have. Thank you for sharing.
Mandy

Ellie sa...

Kan ikke huske om jeg har kommentert på bloggen din før, men jeg må bare få si at jeg synes den er nydelig! Du tar så fantastisk fine bilder, og har så god smak! Nydelige de illustrasjonene du har kjøpt. Jeg var såvidt inne på bloggen du linket til. Utrolig gripende og trist, men samtidig så vakre bilder. Å lese slikt setter ting i perspektiv, og det gjør meg takknemlig for de enkle gledene i livet, i stedet for, som Marie sier, å klage over småting. Ha en fin uke!

hummmlan sa...

Jag har också köpt bilder från Belle and Boo till min dotter! Mandy gör så väldigt fina illustrationer!
Vilket vackert rum din dotter har!

Anonym sa...

Veldigveldig fin blogg du har. Og tusen takk for gode og triste linker...Tankevekkere. Endte med å kjøpe noen illustrasjoner fra Belleandbo til piken vår jeg også...Superfine!

Marte sa...

Jeg er så glad jeg kom over denne bloggen! Så nydelige bilder!

Jeg studerer økonomi, men min lidenskap er foto og interiør...! (litt rar kombinasjon tenker mange;)

Hver morgen før jeg tar fatt på lesingen koser jeg meg med å lese blogger:) Og i dag fant jeg din:) Det var veldig stas:) Men jeg leste også historien om lille Ava... Nå har jeg lest alt jeg har kommet over om den lille prinsessen, og jeg sitter her med tårer nedover kinnene...

Jeg har ikke barn selv så jeg kan bare tenke meg hvordan det må være å miste sin datter..

Jeg hadde bare så lyst til å skrive til deg og kommentere siden din:) og historien om Ava..

Det ble ikke mye lesing (økonomi) på meg i dag...

Mvh Marte