mandag 8. oktober 2007

Mollys Heaven

På vei til fjells så vart det ein liten omkjøyring som førte til shopping...KJEKT!
Besøkte Mollys Heaven på Sotra, saman med andre bloggarar: Den Gode Feen http://blogg.hobbyboden.com/dengodefeen/, Emmeline http://www.emmelines.blogspot.com/, og innehavar Lilly http://memaison.blogspot.com/.Fantastisk kjekk butikk, med masse fint. Kjøpte litt forskjellig knask, men trur jammen eg gløymte ein lysestake...? Eller er den forlatt på fjellet!?

Tok litt stemningsbilete mellom skravlete bloggarar, kaker, boller og brus. Nam!!! :-)

31 kommentarer:

Anonym sa...

Iiiiiiiik, så fine bilder!
Jeg måtte le høyt nå, for nå ser man når en ordentlig fotograf tar bildene...hahahaha;)
Og endelig fikk jeg eieren til lysestaken...hehe:) har spurt alle untatt deg...hrmpfr!
Og ja, jeg vil gjerne gi deg en lyd, når jeg føler butikken ser ut som den skal, og gir deg mer enn gjerne oppdraget, TUSEN TAKK!
jeg kan sende den til deg hvis jeg får en adresse:)Portofritt selvsagt!

Emmeline sa...

Takk for sist...
Så fantastiske bilder du tar
(-Ja jeg vet at alle sier det, men hjelpemeg...vi andre har jo også prøvd å ta bilder her ute, men disse var bare HELSKJØNNE)

Lysestaken var altså din, hehehe.. Lilly har jo forsøkt å prakke den på hver og en av oss, så da var det koselig at hun endelig fant eieren;0)

Takk for sist. Jeg sa det sist og sier det igjen...De supersøte barna dine er jo like nusselige i virkeligheten som på bilder, og snille og tålmodige var de også!! Det var utrolig koselig å treffe deg, håper hytteturen ble kjekk!

den gode feen sa...

Fantastiske bilder!!! Er heilt overvelda. Ser fleire ting du har fotografert som eg skulle ha kjøpt. Kjekt at lysestaken kjem fram til deg. Eg tenkte jo at eg kunne tatt meg ein tur ut for å hente den, he he. Men du får den nok kjappare om den vert sendt i posten. Takk for i dag ja ;) Klem

Karna sa...

Jepp mye fristende i den butikken, og heldigvis har jeg ærend i nabolaget både titt og ofte...he,he...

Så synd du ikke fikk fatt i det du skulle ha på Ikea, forferdelig irreterende. Mine nye bildelister, (som enda ikke er kommet opp på veggen) er litt mer "pyntet" ligner litt på dem fra Pottery Barn....er kjøpt på Sotra, så du får ta deg en tur til...he,he...

Tussaluso sa...

Fine bilder. Butikken ser kjempefin ut. Kjekt at dåke e heima igjen.

Marie sa...

Dette var LEKKERT!!!

moderncountry sa...

Heisann,
KOselig, koselig :)
Mye fint å se, og jammen har ikke jeg også kjøpt den hvite lysekrona der, hehe..nydelige bilder bo!

Anonym sa...

Sukk, må bare innom for å se på bildene dine...hihi;)
Pakken er sendt idag! Glemte mailadressen din, slik at du dessverre ikke fikk mail med sendingsnummer, men det skulle vel ikke gå så lang tid;)
Kos deg med de skjønne barna...eh og mann:))

Anemone sa...

Ohoi du skal vite at alle vi ndre er så missunnerlige.

Faktisk er det vel første gang jeg kunne ønske meg en Bergenstur.

(Rosenborg tilhengere reiser ikke dit frivillig på en stund nå vet du...)

Kjekt å høre at dere hadde en sånn fin stund. Slik service og påfyll av sosialt samvær får man ikke på enhver butikk nei.

Mia sa...

Ååå vad mycket snyggt, julgranskulorna var ju underbara! kram

elin1976 sa...

Ja, jeg har hørt om lunsjen og neste gang vil jeg også være med. Tenk så deilig å kombinere shopping med lunsj. Tror nesten det må bli det nye ordet. Shoppelunsj. To fluer i en smekk. Det liker vi! Utrolig flotte bilder av butikken. Det liker vi også. Ha en flott dag. Klem fra Elin:O)

Anita (Bonita ;o) sa...

Ja, disse bildene var bare sååå fine!!! Tenk så heldig jeg er som får lov til å jobbe litt i denne "himmelen" ;o) Det er en estetisk nytelse hver gang jeg er på jobb, og du har jammen en superevne til å fange den med disse bildene dine. Gleder meg allerede til julebildene. :o) (og så glad jeg ble når ballerinaen også fikk være med) Håper jeg er der neste gang du dukker opp, så jeg får hilst på den fantastiske fotografen :o)

Hobbyhuset-Merete sa...

Sååå fine bilder!!! vanvittig mykje fint i den butikken og der skulle eg så absolutt hatt meg ein tur :o)

Gypsy Purple sa...

Thanks so much for your wonderful comment....I`m glad to be back....missed you all and can`t wait to see al the new posts and wonderful things

Gypsy

Julie:) sa...

For noen nydelige bilder du tar:)en fryd å være inne på bloggen-får masse inspirasjon!Jeg blogger ikke selv, men har mange favoritter, deriblant din!
Kjære deg, dette er ikke for å mase, men jeg spurte deg for en stund sidn hvor du hadde fått tak i det søte bildet som dui har på det ene barnerommet (en liten pike som kneler) farmoren min hadde et slikt og skulle så gjerne fått tak i et slikt til min lille prinsesse, hvis det er å skaffe vel og merke:)

Sagalisa sa...

Åååhhh...så fint,vill sätta igång o städa o pyssla med en gång!Ska genast gå in på bloggarna du visar.Tack så mycket för all inspiration åt en trött mama...Anna

Sanna sa...

Flotte bilder fra Mollys Heaven. Må nok se om ikke jeg kan få kommet meg til en butikken litt fort ! tenk når all julepynte kommer frem.....ah sukk ! Lykke ! Synes du er så flink til å ta bilder og om jeg har fotstått det rett er du fotograf av yrke....eller !?! Uansett er det en stor glede å se på alle de vakre motivene du fanger inn med kamera. Jeg tror aldri jeg blir lei av å se på de vakre bildene fra barnedåpen du var i for noen uker siden. En rosa drøm som du har fått frem på en "lun og varm" måte. Takk for titten ;o)

Jordgubbar med mjölk sa...

Ser så mysigt ut! Dit vill jag! Ha en trevlig helg!

Anniche sa...

Ser ut som dere har kost dere masse ja", i fine omgivelser.
God helg Bo!

Flower Power sa...

Nydelige bilder fra MH! Skulle så gjerne ha vært der jeg også, men akk litt langt unna....uhu.
Ha en super helg:))

Hulda sa...

Så vakre bilder du har tatt av nydelige ting. :)

Anonym sa...

Håper du har mottatt den forsvunne lysestaken, og ønsker deg en fin dag:)

Mia sa...

Nydelige bilder. Der skulle nok jeg også gjerne ha vært, for det ser ut til å være sååå utrolig masse fint hos Molly. Men så var det dette med avstander da...

Berit sa...

Så mye vakkert å se på!

SisseLoise sa...

Heldiggrisen som har fått boltre seg i ein slik godtebutikk for stor jenter:-D

älskar sött sa...

Vilka vackra saker! Man vill ha allt! kram Malin

eivlys sa...

what a wonderfull place to be , I mean your blog !! nice so nice and fresh !!! thanks for sharing .

Mélanie sa...

I don't understand a word but your blog looks just wonderful and fabulous.
I love it

Lea sa...

What beauty sings here! Thank you!

ParisBreakfasts sa...

Heavenly pictures...

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區