mandag 13. august 2007

BlåbærskogVåre søte små, med mamma og pappa på blåbærskog. Mammo litt meir ivrig å fotografera, "på grunn av da fina lyset" (høyre meg sjølv), enn å plukka bær.

Ser idyllisk ut, men bileta kan lyga... "Store og farlige" maur gjekk til angrep på frøken fjong og stakkar vesleguten (som måtte ligga på bakken pga at eg skulle ta bilete), og me måtte rømma!


Er vel ikkje farlig med litt maur synes mammo...skulle jo ønskt at eg berre kunne tatt eit bilde til... Huff, kjenne meg litt som ei dårlig mamma. Men berre litt... :-)


Eng: Our children in the wood, picking blue berries.

34 kommentarer:

lena sa...

Hei! Har pause nå og måtte innom og kikka litt!! Så fine bilder i skogen. Du e nå så flinke;) klem

Anonym sa...

Hei, takk for sofa tips! Vi kokker fremdeles! Er ikke så fancy med data/bilder/blogger og slikt jeg ellers skulle du fått se min nye opp pussede stue med flott karnapp! Kos deg med dine skjønne barn! Blåbær er sunt og godt!

Clara sa...

Här blev jag fast......det här var det sötaste jag sett på länge!!! Sen blir jag full i skratt samtidigt när du berättar om myrorna....och det fina ljuset :=) Typiskt oss som gillar att fotografera.....vi kan bli ganska hänsynslösa ibland....:=)
Ett HELT underbart inlägg...tack för att du delade med dig!!! Kram

olivelund sa...

Det var Clara som tipsade om att nu har BO fiiiina bilder! Och jag håller helt med! Jättefina! Vackert med mossan som lillprinsen ligger på!

Anonym sa...

Hei.
Så herlige bilder.. Lovte deg jo ein kommentar :-)) Håper vi treffes snart igjen. Klem Linn

Virre sa...

Idylliske bilder :) Utrolig skjønne barn

Anonym sa...

Du tar aldeles nydelige bilder!

anniche sa...

Du tar de nydeligeste bilder!
Og må jo le litt da , jeg kunne faktisk gjort akkurat det samme , tjihi ;O)
Takk for hyggelig hilsen om bildene våre !!

Leah sa...

Hva gjør man vel ikke for et godt motiv ;-) Og bildene ble bedårende...Heldige barn som har en mor som kan forevige dem på en slik nydelig måte (til tross for litt maur, he,he) Ha en fortsatt fin uke :-)

Beathe sa...

Så nydelige bilder, ser ut som den herlige skogsturen:)
Blåbær er nam da:)
Takk for tips om butikken på evanger, den skal jeg huske neste gang jeg er på de trakter!
er du fotograf av yrke? Ser hvertfall slik ut!
Ha en fortsatt fin uke:)

Liv Ragnhild sa...

Snåva nett øve bloggen din og klebme te med ein kommentar (blant månge andre) på kor knakande flotte bidena dine e! Og so månge spanande ting i herlege farga! Inspirasjonen traff meg som ei glitrande varm solstråla på kaldt linoleumsgolv.

På toppen av kransekako fekk du meg te å forlata min elles så strengt nynorske skriftnorm og skrive rein og skjær dialekt. Takk for det! Her kjem eg på vitjing fleire gonga =)

Lottemor sa...

He he he, hærlig fortalt! Trøst deg med at mange ville gjort akkurat det samme, barna dine vil tilgi deg når dei får sjå dei fine bilda. Ha ei fin uke videre, forhåpentlig uten maur.

BO sa...

Liv Ragnhild
Heheehe...Berre kom på besøk igjen! Det var kjekt at du kom innom!

Beathe
Tusen takk for ros for bileta mine!
Nei, eg er ikkje fotograf, men utdanna grafisk designer. Hadde foto som fag då eg studerte i England. Kanskje eg skal laga eit innlegg med bilete eg har hatt på trykk ein dag...hmmm..

TUSEN takk til alle for kjekke kommentarar! Eg blir SÅ glad! :-)

bagateller.se sa...

ojojoj så fina bilder! Vilket ljus och så söta barn! Det syns i alla fall inte på bilderna att de inte gillar myror... :)
/Terese

Lantlivs Anna sa...

Nu har jag varit inne hos dig och smygkikat ett par gånger. Nu måste jag verkligen hylla dig och dina underbara bilder! Magiskt!

Tonje sa...

Du tar nydelige bilder!!!En herlig blogg du har:)

Karna sa...

Nyyyydelige bilder...og maur er ikke farlig vel....fniiisss...er verdt det når resultatet blir så fint!

Ser bjørnebærene også begynner å bli modne, varme bjørnebær med is...naaammmmmm.....

Tussaluso sa...

Fantastisk fine bilder IGJEN Bodil. Lyset på bildene ja, var bare knall fint og behageligt.

Tingeltangel sa...

Dina bilder är så ljuvligt vackra. Jag kan titta på dem hur många gånger som helst.

Hilde sa...

Du tar bare så flotte bilder :)

Hulda sa...

Så kjekke unger du har! Nydelige bilder av blåbærturen. :) Evanger har jeg også vært innom, de har masse fint! Du hadde jo gjort en fin handel der, ser jeg. :) Har forresten like servietter.

Flower Power sa...

Du er så flink til å ta bilder! Barna er kjempesøte og fotogene:)...skjønner godt at du blir ivrig.
Stakkars frøken Fjong, det er ikke så greit med maurangrep:), men jeg tenker mamma reddet tulla si jeg....hihi.

Trude sa...

Ser ut som om dere har hatt en fin dag i skogen...våre to frøkner er vel så og si like gamle, og faktisk litt like (",)

moderncountry sa...

Å de er så skjønne de barna dine :) Som to små alver ute i en moseskog, så nydelige! Helt herlig lys, du er så flink du altså...
Når du tar bilder, hvilket tidspunkt på dagen er det beste for deg? Jeg prøver å unngå den sterke soltiden, men merker også at alle bilder tatt ved vanlig dagslys, da uten sol, har en tendens til å bli overbelyste.
Blir veldig glad for svar :)

Trine sa...

Åååå, du er så utruleg flink! Nydelege bilete! Takk for at du deler med oss, det er nyting for sjel og kvile for auga å sveipa innom deg!

Anonym sa...

..åhhh...fantastisk fine bilder, nyyydelige farger og lys!!! Berit:)

moderncountry sa...

Ja, hehe der er vi to :) Ja, har også hørt morgenlyset er det beste å ta bilder i men tror jammen jeg skal prøve meg på med denne filtreringsteknikken du snakket om. Og bruke en pappbit ville ha hjulpet godt. Dette hadde jeg ikke tenkt på og jeg burde vel bli litt flinkere til å lese i den store fotoboka jeg fikk av min samboer. Men blir det for teknisk, ja da har jeg en tendens til å gi opp. Som du sier er det vel bare å prøve seg frem, men dette var jo god hjelp på veien da! Thanks :) Ja, har jo sett fotografene bruker skjermer...

elin1976 sa...

Eh.....litt maur må de nå tåle eller hur? he he. Ja jeg blogger som før bare ville ha bort en del av de personlige tingene som jeg har vært så dum å skrive om. he he.
Go klem.

Pethra sa...

Så sött, underbara bilder! Och barn. :-)

Norah sa...

Så hyggelig at du stakk innom meg idag da :-) Du er hjertelig velkommen igjen!
Jeg må ta meg en runde på bloggen din for å se hvem du er.Jeg har sett det deilige knippe med barn du har. Det føles så lenge siden jeg hadde noe så smått. Min Elena er 6 1/2 (viktig det halve året) og skal begynne i 1 klasse om ei uke. Hun gleder seg IKKE. Vil tilbake til barnehagen. Huff...
Vi får håpe at hun får en lærer som er engasjerende.

Vel, BO, jeg linker deg om det er greit? Så snakkes vi ved en annen dag. Hyggelig å treffe deg :-)

Emmeline sa...

Jammen ble det veldig fine bilder som på ingen måte bærer preg av maurproblemer... Superfine supermodeller begge to, og flink mamma med fotografiapparatet. Veldig kjekt å se!!

Mia sa...

Underbara bilder verkligen!!

Vintage living sa...

Du har jätte härliga bilder!!! Barnen i bilderna är som om de var i deras egen sagovärld...man väntade nästan på att någon tomte skulle kika bakom trädet!

petra sa...

Men himmel och pankaka vilka fina bilder det blev!!!