fredag 4. desember 2009

Luke 4: SandkakeformJulepynten er ikkje det den eingong var...
Høyres eg ut som ei eldre dame?
:-)
Det er vel slik at verda endrar seg. Nå er det så mykje fint, så mykje fristande! Dermed blir ein del av pynten som eg har kjøpt sidan eg var liten faktisk liggande i julepyntkassane. Eg får jo litt dårlig samvit av det! Litt pga. at eg sidan eg var liten har følt at ting har sjel... Hehehehe, burde vel ikkje skriva slikt i bloggen! Men det er nå slik at eg får vondt av ting som blir stua vekk, nett slik som eg fekk vondt av at eg lekte mindre med dei gamle Barbieane mine når eg fekk ei ny... Jaja... :-)

Desse sandkakeformene er altså nye av året, og utrulig nydelige!
Gler meg til å pynte treet. Dvs. at tre nr 1 er allereie kasta ut pga. ein enorm evne til å drysse... :-)

*Sandkako er kjøpt på frk Lande!

8 kommentarer:

Rosa sa...

Du er nok ikkje åleine om å tenke at ting har sjel. Eg kjenner òg på det at ting vert stua vekk, og kan f.eks. få vondt av ein cd som blir mindre spelt enn andre... og snart kjem det vel snille menn i kvite frakkar og bankar på døra mi ;) God fredagskveld!

mi-rachel sa...

jeg har funnet ut at jeg ikke vil ha så mye kjøpt julepynt. noen få ting er jo vikitge å ha..som ungene kan forbinde med jul(tradisjon)...men ellers liker jeg å ta ting inn fra naturen. kjøpe litt nye bånd og lys hvert år. på den måten slipper en å ha "dårlig samvittighet" for alt som ligger i eskene;)

Lisas hjem og skatter sa...

Vakkert :)

Fru Fly * Heidi sa...

Hihi... sånn er jeg også med ting- NOEN ting. Andre ting er jeg helt kynisk overfor, og det er ikke alltid logisk:)Ha en flott helg. Klem Heidi

Anonym sa...

Kjenner igjen tanken på at man liksom skal bruke det man alltid har brukt....MEEEEN, i år tror jeg nesten jeg er nødt til å oppgradere juletrepynt-parken min....

God helg!

Tante Mimmi sa...

he,he! Humrar over barbien!
må tru eg har sett dei...jo då! Men...eg har nokre gamle former! Får laga litt hål..men kva med å pynta med gamle barbiesko???? Dei med sjel?

Sjova sa...

Nei, no er ALT lov! Og må jo innrømme at det er gøy:-) Men då kan ein jo verkeleg bruke alt ein har og;på nye måtar. Blir elles så glad av bloggen din-skjønn!God førjolstid.

Lilliannes verden sa...

Du tar altså så flotte bilder Bodil! Viste nett bloggen din til ei veninne av meg. Så viste eg bildo du tok av Nora. Ho håpa du ville ta noken bilder av skatten deiris og? :)