søndag 23. august 2009

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ...
Viss nokon var i tvil om alfabetet, så vart dette ei oppfrisking...
Nå vart eg litt nervøs å måtte lesa tittelen eit par gonger, i tilfelle eg hadde gløymt nokre bokstavar! :-D


Til neste år har me allereie skulejenta(!). Skrekk og gru, korleis tida går! Ho er veldig opptatt av bokstavar og lesing, noko bestemor hadde fått med seg. Bestemor kjøper derfor sjølvsagt dette magnetalfabetet som dykk ser her. Frøken Fryd blir kjempeglad! Mor blir veldig glad, inntil bokstavjento finn den ultimate plassen for opphenging (etter prøving på lyseblått kjøleskap, der dei datt rett i dass -takk SMEG!)...nemleg steikeovnen (denne også SMEG, men kan ikkje vera heldig to gonger på rad).


For: Veldig kjekt det, seier den fornuftige Bodil. Lærerikt! Flott! Ingen tvil om det, men...på den andre skuldra sit ein annan Bodil, nemleg fargekoordinator Bodil. Fargekoordinator Bodil kjenner seg fysisk dårlig når ikkje fargar passar saman. Desse bokstavane passar ikkje inn på kjøkkenet vårt. Kanskje i eit anna rom, men ikkje her!Denne Bodil fattar heller ikkje at det ikkje går an å produsera desse bokstavane i andre fargar? Har ikkje denne kombinasjonen eksistert sidan tidenes morgon? Fornuftige Bodil slår den fargegale Bodil i hovudet, og fargeBodil slår sterkt tilbake!
(Hmmm-kjem nok til å bli kontakta av nokon som vil gi meg ein diagnose etter dette innlegget).

Kven vinn/vann: Bokstavane heng enda, da er ikkje så nøye...
Hmmm...litt i tvil om eg var heilt ærlig der :-).

21 kommentarer:

Anonym sa...

heisann =)
gu kor kjekt det er å sjå at det er andre som også slit med at leikene til ungane ikkje alltid passer med resten av interiøret ;)
her hos oss er det svært stor stilvariasjon, både i leiker og interiør, men me satser på at når me kjem oss i hus så vil det bli litt bedre =)
eg slår derfor eit slag for bodil; begge bodilane =)
ha ei fin kommande veke =)
stor klem fra IT.

Heidi sa...

Hihi... ja, dette kunne jeg kjenne meg igjen i! Synes forresten du har en særdeles velkomponert og stiiilig blogg. Liker veldig godt stilen din og kommer gjerne igjen for inspirasjon! Ha en fin uke:) Heidi

Ingeborg sa...

Kanskje ei magnettavle på barnerommet hadde vært løsninga om du skulle gå lei av de fargerike bokstavene en dag? :)

Anetteshus.com sa...

Kjenner meg igjen der, ja! Mormor kjøpte gule og blå magnetbokstaver til lillebror ... de forsvant fort - på mystisk vis;) Men da kjøpte mamma en stor, lyseblå pose med trebokstaver i stedet!! Det var heldigvis helt greit;)

Ha en strålende mandag, Bodil!

Klem Anette:)

Jannicke sa...

Hehe...
Hvis du får en diagnose, så blir vi nok mange med den samme diagnose rundt omkring!!

Løsningen fra Ingeborg var jo genial??

God mandag :O). J.

Karna sa...

HA HA HA...kjenner meg veldig godt igjen der ja...klarer jo ikke se at de kler på dukkene i "feil" kombi når jeg har sydd hele sett til dukkene, da er det faktisk bedre å gå derfra tror jeg...det er jo ikke så lett med disse bokstavene, som jeg tror har sett lik ut i all evighet tror jeg...kanskje du må ut og kjøpe litt magnet maling og male en liten tavle til henne som hun kan ha på et staffeli...så kan det flyttes ut av syne når fargene blir litt for voldsom..... =0)

Torills blogg sa...

herligt !!! visst noen bokstaver forsvinner så kan jo bare frøken fryd ønske seg nye :))))) og da kan det fort bli dobbelt sett med enkelte bokstaver ;)

Lycheli sa...

Hahahahahaha:) GJETT om jeg kjenner meg igjen!

Flott liten gave da! På denne måten knekker hun nok lesekoden på null komma niks ihvertfall ;)

Klem Lycheli

IfraLahell sa...

Kjenner dilemmaet Bodil. Vi har de samme bokstavene og jeg kan ikke si at jeg er kjempe begeistret for den blå og grønne fargen. Liker egentlig bare den rød. Har planer om å kjøpe inn flere pakker av den rød...eller nå kom jeg på noe. De kan jo spraylakkeres? Kan de ikke? :) Som alt annet i Blogglandia liksom ;)

Det skal testes!! Herlige bilder av den nydelige jenta di!

mi-rachel sa...

det er jo sånne ting som gir hjemmet en personlig touch liksom;)

Jes/Vita villa vila sa...

Å vilka härliga bilder!!!

Jes

Smilla sa...

Hihi...kjenner meg sånn igjen. Storebror klistret nylig hele sengen sin full av diverse glorete kristremerker,og jeg måtte ta meg veldig sammen for ikke å rive de av.... så fløy en liten hvit fe over skulderen min og minnet meg på en viss dør på mitt eget jenterom som var dekket av diverse tragiske klistermerker...

Mild og god!! :o)

Haust sa...

Skjønar akkurat kva du meinar! ;)

Ha ei herleg veke sist i august...

fru Pink sa...

Hehe, been there, done that og kjenner meg igjen, ja;-)
Fikk derimot en oppstrammer av pedagogmannen, så bokstavene fikk nå henge en stund;-)

Frau Putz sa...

Ha-ha-ha!
Måske går det an at spraymale bogstaverne???

God fornøjelse!

rod i hob sa...

He he -så bra!!
Desse bokstavane har våre i den fargekombinasjonen så lenge eg kan huska... "Frisk" vil vel noken kalla det??

Takk for støtta i mitt innlegg om bok. Eg kunne jo kje skriva direkte i innlegget at det er den STYGGASTE (trur eg) presangen eg noken gong har fått... Kan jo væra at presang-giveren lese bloggen?? Men gu så grusomt!!

Nydelig benk i forrige innlegg forresten :-)

Ha en super dag :-)

rod i hob sa...

Mmmmm... Har eg hørt om MAGNETMALING?? På baksida av prinsesså si dør på rommet?? Eller baksida av kjøkkendøra om det kan passa??

(Følte meg PITTELITT kreativ der ett lite øyeblikk, nå skal eg prøva å konsentrera meg om jobb.)

amatørfotografen sa...

Du har en helt fantastisk vakker blogg! :)

Anonym sa...

Hihi...jada, slik er det med oss "interiørfriker"...men la oss nå la barna få leke og lære; de elsker jo alt med mye farge. Og vet du; det går fort, alt for fort over. Plutselig er de nesten ikke hjemme og da kan du ha akkurat som DU vil.
Hilsen en med tenåringsbarn, som for øvrig liker bloggen din veeeldig godt...:-))

Anonym sa...

Ha ha, jeg tenkte det da jeg så bildene uten å ha lest teksten først. (Jeg tenkte at de fargene på bokstavene kræsjet med resten av interiøret).
Jeg svelger store kameler hver dag når det gjelder ungenes leker, fargene på de, rotet de lager osv osv. Men det er en periode i livet, vi får holde ut og heller snike de fargesterke bokstavene o.l. vekk etterhvert.
ELLABELLA

Anonym sa...

Har et lite tips å komme med, nemlig disse her:

http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=19331501

Syns de er kjempesøte, og kan fås i flere andre farger også. Riktignok finnes ikke Æ-Ø-Å, men siden de er håndlagde er det nok ikke så vanskelig å spørre pent om de kan lage de siste tre også.

Bloggen din er så fin :)