torsdag 27. november 2008

Foredrag

Her har det vore særs travelt i det siste, deriblant med foredrag på KVV i går. Det var KVV Kompetanse som inviterte meg til å halda foredrag, der Morten W. Knudsen (kjent frå medieviterne) også var foredragshaldar. KVV Kompetanse formidlar samarbeid mellom næringsliv og skule, og denne gongen var budskapet til dei 400 i salen, å ha mot til å følga draumen.
HER kan dykk lesa om kva eg snakka om, og om responsen. Det var særs kjekt å få forespørselen til å halda eit innlegg, fordi om eg kvidde meg veldig i forkant. Dagen vart iallefall veldig gild, med mange kjekke møter med lærarar og elevar, og sjølvsagt mange møter med
potensielle kundar til firma mitt! Rett og slett givande var det!

Ser at det skjer mykje på bloggane, og det krev MOT å stå fram slik Molly har gjort! Eg ynskjer å senda ei helsing til alle som lir på den eine eller andre måten, om det psykisk eller fysisk vald. Eg trur på etiske ideal som sanning, og eg trur på ordlyden "Sanninga kjem alltid for ein dag". Eg trur også på det å dela det vonde med andre, for dermed å få trøst og for å kunne bearbeida sorg og vonde kjensler. Derfor er det godt å ha gode vener og familie både i opp og nedturar.

God torsdag!

2 kommentarer:

mali-mo sa...

Hei kjære deg ;) Det var kloke og fine ord tilslutt der! Kjente at de gav god gjenklang i meg her nett ikveld når eg sitter og baler med alle ord eg skal forsøke å få ned på papiret. Hjemmeeksamen høres ut som en lek, på en måte, men eg tror eg setter strengere krav til meg sjøl når kildene er tilgjengelige, og det gjør nok sensor også, hehe ;)

Temaet eg har valgt handler nettopp om overgrep, utstøting og diskriminering, både på individ og politisk plan...og det triste er nok at det desverre alltid vil være aktuelt, ser det ut til. Mye vondt i verden! Men, heldigvis, mye godt og ;)Og med mot kommer man langt...

Må sende en stor klem til deg som er tøffere enn toget med foredrag! Det er jo ikkje lenge siden sist du grudde deg til å stå opp og prate foran en sværa bøling...og no har du gjort det igjen ;) Og det gikk fint denne gangen og?!! Neste gang tror eg ikkje du gruer deg engang!

Liv Elin sa...

Spennende tider skjønner jeg - høres spennende ut - å oppfordre folk til å følge drømmene sine ......Skulle gjerne vært med på et sånt foredrag en gang!

Ellers venter jeg spent på å s hvordan julekortet ditt ble !:) Jeg holder selv på å prøve å få til et - har knipset mange , men synes det ble litt vel oppstillt - liker best bilder der ungene holder på med sitt , utforstyrret av fotografen ! ;)

Lev vel og ha en herlig kveld!