onsdag 12. september 2007

...på håve!Her står da på håve! Me pussar opp kjøkkenet, og da betyr rot! Kassar med kjøkkenting står inne i stova, i gangen osv. Ting tar tid er det noko som heiter...men nå må me få farten opp!
Sant kjære...??? :-)

16 kommentarer:

Merete sa...

Oooh..spennande!! gler meg grådig til å sjå kjøkkenet ferdig :o) søte mugger på bildet, forresten! Kos dåke med oppussingo!

Anonym sa...

Så fina kannor, ljuvlig bild! /Terese

Karna sa...

Jeg kan skrive under på at det er stress, alt pøet står utover gulvet, og ikke finner en kaffen når en skal lage seg en kopp osv osv

Gøy når det er ferdig er det iallefall, du får se frem til det, gleder meg til å se...for det får vi vel? =0)

Jorunn sa...

Kjenner til det der ja. Vi hadde tre dager til å pusse opp kjøkkenet vi, heldigvis er svigerfar snekker. Hvis ikke hadde det aldri gått.
Gleder meg masse til å se resultatet!!
Nydelige mugger, nydelig bilde.
Du er så dyktig Bodil - en sann inspirasjon!
Lykke til med innspurten!

Hulda sa...

Så flotte mugger du viser. Lykke til med oppussinga!

Lykke sa...

Spennende med oppussing! Her hos meg er det en evig tilstand, ser det ut til. Liker bildene dine, utrolig fine og inspirerende:)

S sa...

Du är en sån underbar fotograf, vi är många i Sverige som älskar dina bilder. En bild som verkligen har fastnat hos mig är den på din dotter och solskenet, hon ser välsignad ut på den bilden. Helt underbart!

elin1976 sa...

Vet akkurat hvordan det er. Man føler man har rot over alt, selv om egentlig det ikke er rot men ting som skal en annen plass. Jeg sier til meg selv hver gang jeg pusser opp et rom- at denne gangen skal jeg prøve p holde litt orden sånn at ikke hele huset blir berørt av min opp pussings plan, men nei.....man kan se at ejg har noe på gang med en gang man kommer inn i gangen. Er det ikke lister som står i kroker så er det et malings spann som er der. he he. Roter veldig når jeg holder på! Ha en fin fredag. Klem:O)

Marie sa...

Eigentleg ein kommentar til innlegget om borna dine leger nede på sida. Du for ein skatt du har! Skjønne er dei! Likar visdomsordet du har der og, eg har brukt det på bloggen sjølv tidlegare.

Mine born er vaksne og ute av reiret, men mor er ein så lenge ein lever. Dei er meg like kjære ennå sjølv om me ikkje møtas så ofte.

Ha ein strålande dag :o)

Anonym sa...

NEEEEEI!!!!!

BO sa...

Kjekt at du kommenterar, min kjære, men feil svar!!! ...pisk,pisk!!! :-)

Anonym sa...

Gleder meg til å se det ferdige resultatet, var igjennom den samme prosessen for 3 år siden, og kan skrive under på at det blir ROT!
Vi håper å få satt opp nytt kjøkken i huset vi har kjøpt FØR vi flytter inn så slipper vi å leve oppi det;)
Hvilket kjøkken har dere valgt?
Ha en fin lørdag!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hihi, lo litt av den siste kommentaren ....
Stressende tid, men blir sikkert kanon fint!

Lykke til , klem

Brunkullan sa...

Spännande att få se resultatet så småningom:-)

Söta små kannor!!

Susanne

Mrs M sa...

Så sant... det kommer att bli så läckert!

Hem och Lycka sa...

Vad söta kannor!