torsdag 20. november 2008

Jans mat og vinhus




I kveld besøkte mesterkokken, Hellstrøm, i regi av programmet "Hellstrøm rydder opp" på TV3, restaurangen Jan`s mat og vinhus, i Stavanger. Denne flotte restaurangen var eg så heldig å få fotografera i sommar. Bileta blei brukt i Hotellboken, ei bok om næringslivet i Stavanger. Det vart mange ulike restaurangar og butikkar eg vitja som fotograf. Den gode feen var privatsjåfør! :-)
Hotellboken er å finna på alle hotellrom i Stavanger, som ein guide innan mat og kultur.


Etter programmet på TV3 i kveld, så fekk eg jammen lyst til å besøka Jans mat og vinhus igjen, men då som gjest... Maten såg nemleg NYDELIG ut!

6 kommentarer:

Tante Mimmi sa...

Kult! Det same sa me her i sofakroken! Der skal me! Kanskje me møtest då! Iallefall på ferjo!

Mia sa...

Jeg også så programmet ikveld, og synes lokalene var fine, for ikke å snakke om maten da... Skulle gjerne vært der, ja. Artig at du har tatt bilder av reatauranten.

Karna sa...

Det programmet så jeg i går, og fikk sååååå lyst til å spise der! Kokkene var jo så flinke, og de dessertene...nammmmmmm!

Flotte bilder Bodil, de bildene du har tatt av guttene og familien var jo bare sååååååå fine!!!


Ha en fin helg!

Anonym sa...

Såg programmet eg også, fekk vatn i munnen... Eg og vil vera med på restarant...

Alle plassar du har vore med fotoapparatet...eg e heilt øvegoven over kor flinke du e.

putti

GAWO sa...

Fikk du ikke smake da du var der første gang? Ble ikke tid kanskje siden du var opptatt med å ta fine bilder. Kanskje kommer programmet i reprise slik at også jeg får det med meg.

Anonym sa...

Hei. Utrolig flott blogg du har. Jeg har blomsterbutikken ved siden av Jans og vil absolutt anbefale å spise der. Jeg har spist der ved flere andledninger da min mann leverer grønnsaker der og vi har hatt julebord der også.
vi fikk et takkekort av en brud i sommer som du hadde laget. det var kjempefint og anderledes. Hun hadde en blå markblomstbukett