fredag 30. mai 2008

Tilbake!






















Nå har eg vore på oppdrag i Stavanger, frå mandag til i dag. Veldig kjekt å komma heim til mann og barn! Mollemor hadde savna meg sånn, at ho holdt på å bli sprø... Hmm, kor får di da i frå! :-)

Hadde da veldig kjekt i oljebyen. Luksusopphold hos Den gode feen, med privatsjåfør! Stakkars, Linda! Mi feil at da vart lite oppussing og blogging! Men me fekk gjort mykje kjekt, og trålt mange butikkar!


Viser eit bilete av Minifeen, som må vera verdens mest tolmodige, blide og snille unge!

torsdag 22. mai 2008

Eg er...























Bilete som eg viser her, har ingenting med det å gjera, men innlegget vart litt tomt utan! :-)
Ha ein kjekke dag!

søndag 18. mai 2008

17. mai






















...er vel overstått. Det er godt det er søndag. Håpar alle hadde ein kjekke dag!

onsdag 14. mai 2008

Yndig

















Det er eit privilegium å få fotografera så mange nydelige små!
Nyt denne yndige og nydelige, vetle dokka!

tirsdag 13. mai 2008

Award















Tusen takk Hobbyhuset for awarden!

Denne skal eg gi vidare til 4 andre. Tenkte eg ville gi den til nokre "nye" bloggarar:


mandag 12. mai 2008

Sol




























Innkjøpte, gule ranuklar i vasen inne, og handplukka løvetann på bordet ute. Fine og gule, nett som solo! Viss da kjeme styggever nå, vil da kjennast som haust! Skrekk og gru!

fredag 9. mai 2008

Sommar






























Det er sommar! Med 21 varmegrader så kan me gå barbeint i graset! Å sjølvsagt plukka blomar til mammo! Kjekka jento! På bileta eg tok i går, så ser det ut som om me har ei vakker blomstereng. Bilete lyg. Dette er vår overgrodde plen.

Synd at til og med blomsterbedda byrjar å likna på dette...

Faktisk så er det litt godt at på mitt iskalde kontor, så er det ikkje noko vindauge (ikkje rett attmed meg), så dermed går eg glipp av både sol og overgrodde plenar!

Kunne faktisk ynskt at det gjekk an å seia "sim sala bim"! Ja, då hadde plenen vore klippa, bedda reinska, eg hadde vore både høgare og slank, og dermed hatt ein nydeleg hage og eit ryddig hus! :-)

torsdag 8. mai 2008

Tre små prinsesser





Eg likar veldig godt å ta bilete av ungar. Iallefall når resultatet blir bra...
Til tider så kan det vera ein utfordring, som nevnt i tidlegare innlegg! Som regel er det veldig kjekt, og absolutt ikkje naudsynt med bestikkelsar. Iallefall ikkje når ungane ikkje er mine eigne... :-)
Desse tre tuppene tok eg bilete av for fleire månedar sidan. Utrulig skjønne, fine og kjekke jenter! Tvillingar som sjarmerar ein i senk, og vetlemor med auger ein kan drukna i!
Ettersom eg ikkje har studio, så dreg eg ofte heim til motiva mine. Fordelen er at ungane kjenner seg trygge og avslappa (?), om eg er framand for dei.
Viss nokon lurar på det: Når eg legg ut bilete av andre sine ungar, så har foreldra godkjent det.

mandag 5. mai 2008

Hyttetur og badestamp





Me har hatt ei kjempekjekke langhelg på hytto, med blå himmel, sol, aking, saging og masse bading.
Badestampen vår er felt inn i alltanen, og gjere det derfor lett å pluppa uti, for både store og små! Heldigvis har den lokk...
Meget godt for sjel og kropp å la seg bli kokt oppi der.
Svogeren min produserar slike stampar for sal, så dette kan jo vera litt reklame...

torsdag 1. mai 2008

1.mai...
























Har me vel ikkje feira på rett måte, dvs. med flagg eller tog. Middag hos bestemor, fotograferingsoppdrag og besøk til to kjekke veninner er vel egentleg eit kjekkare alternativ...utan å trakka nokon med sterke arbeiderøslekjensler på tærne?


Her er frøken dings meget trøtt, men mammo ville så umåteleg ta nokre bilete av ho! Det er då eg høyrer meg sjølv sei ting som Nanny911 hadde blitt skrekksalgen over.

Døme: "Stå i ro!!! Du skal få is!" Stå i ro!!! Du skal få is i morgon". "Stå i ro!!! Du får IKKJE is viss du hoppar!". Rett og slett handlar det mykje om at denne modellen absolutt vil hoppa rundt, og for å klara å få eit skarpt bilete så lovar, truar og lyg eg... Ei skrekkeleg mor...men dog meget normal! :-) Og ja, ho skal få is i morgon, det har eg lovt! :-) :-) (Dobbelt smil!).